Jandarm plecat la furat de poşete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un jandarm din Cluj este cercetat fiind acuzat că, la sfârşitul săptămânii trecute, beat fiind, a participat la furtul unei poşete într-un bar din oraş. O tânără a sesizat, duminică,

Un jandarm din Cluj este cercetat fiind acuzat că, la sfârşitul săptămânii trecute, beat fiind, a participat la furtul unei poşete într-un bar din oraş. O tânără a sesizat, duminică, poliţia că i-a dispărut poşeta într-un bar din Cluj-Napoca. În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit presupusul autor, acesta fiind Daniel N., 24 de ani, din localitatea Feleacu. Ulterior, poliţiştii au aflat că la furt a participat şi un coleg de-al lor din MAI, Viorel C., 30 de ani, sergent angajat la UM0827 Cluj-Napoca Jandarmi.
Conform sursei citate, Daniel N. şi Viorel C. erau sub influenţa băuturilor alcoolice. Daniel N. a sustras poşeta, iar după ce au ajuns în stradă, jandarmul a fost de acord ca toate bunurile din poşetă să fie aruncate, iar telefonul mobil amanetat. Daniel N. este urmărit penal pentru furt calificat, iar Viorel C. pentru tăinuire.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite