James Cameron, o nouă aventură pe Titanic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Folosind un nou program de animație, James Cameron și colegii lui, care au cercetat ce s-a întâmplat în aprile 1912, ne arată teoria lor despre felul în care arăta nava Titanic, în momentul în care s-a scufudat în apele înghețate ale Oceanului Atlantic.

"Nu a mai fost niciodată realizat un film, animat cu atâta precizie și dramatism" a declarat Cameron despre realizarea acestui film, într-unul din clipurile de pe site-ul National Geographic.

"Au fost multe idei, dar e timpul să spunem: asta s-a întâmplat cu adevărat", a mai spus Cameron

Aventura pe Titanic

Site-ul National Geographic marchează împlinirea a 100 de ani de la scufundarea navei Titanic printr-un joc interactiv denumit "Aventura pe Titanic".

Pentru a porni în călătoria pe cel mai mare vas de croaziera trebuie să-ți alegi personajul: unul dintre cei patru pasageri de la clasa I de pe navă, şi astfel vei lua parte la anumite evenimente la care un pasager de clasa I din acea epocă ar fi putut participa.

Chiar dacă toate personajele sunt pasageri de clasa I, accesul în anumite locuri de pe vas se face în funcție de poziția socială, precum și de genul personajului tău, el sau ea ar putea fi excluși de la anumite evenimente (de exemplu, doamnele nu au acces în sala de fumat), dar există posibilitatea de a vă folosi de "puncte".

Pe 4 aprilie, "Titanic 3D" a fost lansat în cinematografe. Conform Entertainment Weekly, versiunea 3D a făcut 4.4 milioane de dolari în noaptea lansării.
Filmul "Titanic" lansat, prima dată în 1997, a primit numeroase premii Oscar.

Citește și: 100 de ani fără Titanic

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite