Constanţa: Jaf armat la o casă de schimb valutar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Jaf armat la o casă de schimb valutar
Constanţa: Jaf armat la o casă de schimb valutar

Doi indivizi mascaţi şi înarmaţi au furat 40.000 de lei (aproximativ 10.000 de euro) de la o casă de schimb valutar din Constanţa. Vânzătoarea a fost ameninţată cu un pistol şi un cuţit, însă nu s-au înregistrat victime.

Poliţiştii aflaţi la faţa locului au demarat o anchetă şi au instalat filtre pentru prinderea autoturismului cu care se presupune că ar fi venit atacatorii, transmite Realitatea Tv.

Citiţi şi:

Un bărbat a furat 36.000 de lei dintr-o casă de schimb valutar din Craiova

Braşov: Jaf cu cagule la Braşov
Cluj: Ancheta în cazul BT ar putea fi blocată
Braşov: Tentativă de jaf armat într-un sediu BRD
Târgovişte: A fost realizat portretul robot al autorului jafului
Iaşi: Prins după nouă ani de la jaful armat
Constanţa: Jaful casei de amanet - 1 minut şi 40 de secunde


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, inspectorul Radu Croitoru, a afirmat că două persoane mascate au pătruns, în jurul orei 10.00, în incinta casei de schimb valutar şi, după ce au spart geamul de la ghişeu, au îndreptat spre vânzătoare un pistol şi un cuţit, ameninţând-o cu moartea dacă nu le dă banii, informează Mediafax.

De frică, femeia le-a dat acestora 40.000 de lei din seiful unităţii,  după care cei doi au fugit pe jos.

Vânzătoarea a apăsat apoi imediat pe butonul de panică, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de Poliţie şi ale firmei de pază cu care societatea avea contract.

Casa de schimb valutar era dotată şi cu camere de filmat. Poliţiştii vor viziona filmarea de pe camera de supraveghere pentru a-i identifica pe făptaşi.

Jaf armat într-un minut şi 40 de secunde

La sfârşitul lunii iulie, doi tineri au jefuit într-un minut şi 40 de secunde o casă de amanet din Constanţa. Cei doi indivizi au furat 11.000 de lei şi bijuterii din aur. Ei aveau feţele acoperite şi au ameninţat casiera cu o armă, iar salariata speriată s-a ascuns într-o dependinţă şi nu a mai apucat să apese butonul de panică.

Vom reveni.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite