Jaf de sute de mii de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi mascaţi au intrat cu forţa, luni după-amiază, într-un apartament din comuna constănţeană Hârşova şi, după ce au agresat-o pe proprietară, au furat din casa de bani aproape

Doi bărbaţi mascaţi au intrat cu forţa, luni după-amiază, într-un apartament din comuna constănţeană Hârşova şi, după ce au agresat-o pe proprietară, au furat din casa de bani aproape 400.000 de euro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în jurul orei 16.00, Adriana Socaci, împreună cu prietenul ei, Marian Chiocaru, s-au întors acasă, iar femeia a urcat în bloc, bărbatul mergând să parcheze autoturismul.

În momentul în care a vrut să intre în apartament, femeia, în vârstă de 29 de ani, a fost atacată de doi bărbaţi, care purtau cagule pe cap şi care, după ce au lovit-o de câteva ori, i-au luat cheile şi au determi­nat-o să le spună cifrul de la casa de bani, care era încastrată în mobilă.

Indivizii au sustras, potrivit declaraţiilor victimelor, 720.000 de lei şi 140.000 de euro, după care s-au făcut nevăzuţi. Totul a durat câteva minute, iar, când bărbatul a urcat în apartament, şi-a găsit prietena la pământ şi a anunţat Salvarea. Adriana Socaci a fost transportată la spital, fiind internată cu traumatism cranio-facial, traumatism abdominal şi fracturi costale multiple, în prezent starea ei fiind stabilă.

Anchetatorii au deschis o anchetă şi spun că, cel mai probabil, hoţii au acţionat în cunoştinţă de cauză, ştiind că în seiful res­pectiv se află o sumă foarte mare de bani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite