Jaf cu bileţelul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jaf cu bileţelul
Jaf cu bileţelul

Ieri-dimineaţă, în mai puţin de un minut, un individ a reuşit să plece cu aproximativ 6.000 de lei dintr-o sucursală Bancpost din Baia Mare, folosindu-se doar de un bileţel.

„Am fost anunţaţi telefonic, la ora 9.42, că a avut loc un incident, că a fost furată o sumă de bani dintr-o bancă, sub ameninţarea cu arma“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Maramureş, Voichiţa Zehan.

Potrivit martorilor prezenţi în bancă la acea oră, individul nu avea mască, dar purta ochelari de soare. „Eram la ghişeu cu soţia, aveam de plătit facturi, dar n-am observat nimic suspect. Nu l-am văzut pe tip, pentru că a trecut prin spatele nostru“, a povestit Ioan Mureşan.

„Abia după aceea a venit doamna de la ghişeul de schimb valutar şi, plângând, a spus că a fost jefuită“, a continuat martorul. „Bărbatul a intrat în bancă, i-a dat un bilet casieriţei, pe care scria «Îmi dai banii sau te împuşc», şi în acelaşi timp i-a arătat femeii de sub haină un obiect care părea a fi un pistol“, a explicat Ionel Todoran, şeful Poliţiei Municipiului Baia Mare.

Panicată, femeia i-a dat cei 6.000 de lei pe care îi avea în casă şi abia după plecarea lui a reuşit să apese pedala de panică şi să-şi anunţe colegii cu privire la cele petrecute. În urmă cu două săptămâni, filiala a renunţat la paznic. 

Criminaliştii băimăreni continuă cercetările. Surse apropiate anchetei au declarat că hoţul va fi identificat în cel mai scurt timp cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere şi al amprentelor prelevate de la locul jafului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite