Concert tribut de ziua lui Michael Jackson în Las Vegas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concert tribut de ziua lui Michael Jackson în Las Vegas
Concert tribut de ziua lui Michael Jackson în Las Vegas

Un concert tribut în cinstea lui Michael Jackson va fi organizat la Palm Hotel and Casino din complexul The Pearl, din Las Vegas, pe 29 august, ziua în care "Regele muzicii pop" ar fi împlinit 51 de ani, a anunţat purtătorul de cuvânt hotelului.

Citiţi şi:
Joe Jackson: Michael nu era pregătit pentru concertele de la Londra


AEG Live, compania care a promovat concertul memorial al lui Michael Jackson şi care obişnuia să organizeze concertele artistului pe O2 Arena, se află în stadiul de preagătire al unui concert tribut bazat pe spectacolul pe care trebuia să-l susţină Jackson înainte de a se stinge din viaţă, This is it ! potrivit rollingstones.com

La spectacolul vor participa atât artiştii care susţin spectacole la Palm Hotel din Las Vegas, cât şi cântăreţi şi trupe celebre, a declarat Erich Bergen, starul spectacolului "Jersey Boys", pentru Las Vegas Review Journal.

Erich Bergen, co-producătorul acestui spectacol, a adăugat că numele participanţilor la concert vor fi anunţate pe parcurs.

Jermaine Jackson, fratele lui Michael Jackson, urmează să se întâlnească cu directorii hotelului Wynn Las Vegas pentru a discuta o posibilă apariţie în concert a trupei Jackson 5.

Oficialităţile şi locuitorii oraşului Los Angeles sunt tot mai interesaţi de cheltuielile generate de ceremonia publică de omagiere a cântăreţului american, ce a avut loc marţi. Potrivit primăriei din Los Angeles, ceremonia de comemorare publică a costat  1,4 milioane de dolari.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite