Iustin Covei, arestat pentru carduri clonate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iustin Covei, arestat pentru carduri clonate
Iustin Covei, arestat pentru carduri clonate

Fiul judecătorului Marin Covei era, conform oamenilor legii, capul unei reţele de falsificatori de carduri

Iustin Covei a devenit faimos în craiova pentru scandalurile în care a fost implicat. La un moment dat, pe numele său existau cel puţin şapte dosare penale, printre capetele de acuzare numărându-se conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără permis, vătămare corporală, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri sau tulburarea ordinii publice.

Indivizi dubioşi şi geamantane mari

Vecinii au declarat că Iustin Covei a fost tot timpul un copil-problemă. Noapte de noapte, persoane dubioase intrau în casa acestuia, de unde cărau apoi geamantane mari şi negre.

Oamenii legii au mai organizat percheziţii şi în cartierul Faţa Luncii, la casa lui Ion Călin, zis şi Nixon, unul din capii lumi interlope din Craiova, la Fulgerică, băiatul lui Silvian Ilie Filoti, zis şi Fulguţă, cel care conduce clanurile de rromi, şi Jan Marin Mihăilă, cumnatul lui Gigi Vadik Zavera, zis şi Gigioc. Oamenii legii cred că aceştia făceau parte din reţeaua de falsificatori de carduri condusă de Iustin Covei . De la locuinţa lui Nixon au fost ridicate patru maşini de lux, iar acesta a fost reţinut, fiind acuzat de clonare de carduri şi de trafic de droguri. Speriaţi de intervenţia mascaţilor, oamenii lui Nixon au fugit, sărind pe geam. Fulgerică şi Jan Marin Mihăilă sunt căutaţi în contiunare de oamenii legii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite