Iubitul ieşencei sinucigaşe, cercetat penal de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşeanul Sorin Ionel Mardare, 49 de ani, internat acum la Spitalul de Psihiatrie din Neamţ după o tentativă de suicid eşuată, va fi cercetat penal pentru că şi-a ajutat concubina să-şi ia

Ieşeanul Sorin Ionel Mardare, 49 de ani, internat acum la Spitalul de Psihiatrie din Neamţ după o tentativă de suicid eşuată, va fi cercetat penal pentru că şi-a ajutat concubina să-şi ia viaţa.

Poliţiştii nemţeni verifică dacă bărbatul este vinovat de „determinare sau înlesnire a sinuciderii“, pentru care riscă o pedeapsă de până la şapte ani de închisoare.

Ieşeanul va trebui să le povestească încă o dată oamenilor legii cum concubina, Aurica Maftei, 51 de ani, şi-a luat viaţa duminică, în pădurea de la Bicaz, şi dacă a participat în vreun fel la producerea acestei tragedii. 

Pe lângă datoriile enorme pe care vecinii susţin că le au cei doi, Sorin Mardare a ajuns şi subiectul unei plângeri penale, depusă la Serviciul de Investigare a Fraudelor, de un cunoscut de-al bărbatului.

Acesta se plânge că ar fi împrumutat 30.000 de lei de la bancă, după care i-a dat lui Sorin Mardare să-i investească, dar nu a mai văzut nimic de la el. Oamenii legii vor verifica şi dacă cei doi au emis cumva bilete de plată fără acoperire în bancă.

„Era o femeie bisericoasă!“

Vestea tragediei de la Bicaz i-a bulversat pe locuitorii din comuna Holboca, acolo unde cei doi locuiau şi îşi ţineau mica afacere. „Era o femeie credincioasă. Când au început problemele cu banii, mi-a spus că ea este o femeie puternică şi că va trece cu bine peste toate“, a spus Olga Baciu, o vecină de-a Auricăi Mardare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite