Iubita inginerului francez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anca Ionela Ivaşcu (20 ani) este tânăra pentru care s-a sinucis Gerard Meloni (46 ani) , şeful unei firme ce presta servicii pentru Dacia-Renault Gelozia şi problemele familiale din

Anca Ionela Ivaşcu (20 ani) este tânăra pentru care s-a sinucis Gerard Meloni (46 ani) , şeful unei firme ce presta servicii pentru Dacia-Renault

Gelozia şi problemele familiale din Franţa sunt motivele principale care par că l-ar fi făcut pe Lucien Gerard Meloni (46 ani) să-şi pună capăt zilelor.

La fel ca în celebrul roman "Iubita locotenentului francez" de John Fowles, directorul francez era prins într-un triunghi amoros.

Acum un an, Lucien Gerard Meloni şi-a lăsat în Franţa soţia şi cei doi copii pentru a veni în România. Înfiinţase la Ştefăneşti (Argeş) firma Five Cinetic Machining, societate-satelit a Daciei Renault, care avea ca obiect de activitate service-ul pentru maşini unelte.

Slăbiciune pentru fete tinere

Cei care l-au cunoscut spun că omul de afaceri avea o slăbiciune pentru fetele foarte tinere. Aşa a ajuns să o cunoască pe Ancuţa Ionela Ivaşcu, de 20 ani, cea care se presupune că i-ar fi luat minţile omului de afaceri şi l-ar fi determinat să se sinucidă.

Cei doi s-au cunoscut într-un sex-club, unde Ancuţa Ivaşcu lucra ca dansatoare. Patronul clubului Anaconda îşi aminteşte foarte bine de tânără. "A lucrat la noi o scurtă perioadă de timp. Acum mai trece din când în când pe aici pentru că ţine legătura cu celelalte fete", ne-a declarat bărbatul.

Datorii la întreţinere

În urmă cu aproximativ şase-şapte luni, Lucien Meloni a închiriat un apartament cu trei camere, în centrul Piteştiului, pe strada Fraţii Goleşti. Foarte politicos şi discret, bărbatul era apreciat de toată lumea din bloc, chiar dacă mai uita să-şi achite datoriile către asociaţia de locatari. Ultima oară avea o restanţă la întreţinere de 538,21 lei noi.

Vecinii şi-au schimbat părerea despre el după ce au văzut că multe tinere, de 17-18 ani, îi călcau pragul. "Era un bărbat între două vârste, slăbuţ, mărunţel, cu chelie şi cam urâţel. Nu ştiu ce le-a atrăgea pe tinere să vină pe la el. La început am crezut că apartamentul a fost închiriat de o familie, şi despre fetele pe care le vedeam bănuiam că sunt copiii lui. Dar nu era aşa", ne-a declarat contrariată o locatară a imobilului.

După ce Ancuţa Ivaşcu s-a mutat la iubitul său, vizitele altor tinere au încetat brusc. Francezul era îndrăgostit până peste cap de româncă. Desele crize de gelozie ale lui Lucien Meloni, justificate spun unii, le-au pus însă relaţia la grea încercare. O aventură cu un alt bărbat, despre care Meloni a aflat, l-a scos din minţi pe francez. În plus, acesta mai era supărat că iubita sa obişnuia să navigheze pe chaturi, pentru a-şi găsi noi prieteni.

Între soţie şi amantă

Problemele omului de afaceri nu se limitau aici. Potrivit unor surse, soţia acestuia l-ar fi ameninţat cu divorţul. După o călătorie acasă, în oraşul francez Bromeilles, bărbatul şi-ar fi agresat nevasta, care ar fi depus chiar şi o plângere la poliţie. Ameninţat cu divorţul de soţie şi cu despărţirea de către amantă, bărbatul a cedat nervos şi s-a hotărât să-şi pună capăt zilelor.

În noaptea de 6 spre 7 iulie, Lucien Meloni s-a spânzurat cu o curea de tocul uşii. Macabra descoperire a fost făcută în jurul orei 3,30 noaptea chiar de către prietena sa. "La trei jumate am auzit un ţipăt de femeie. Mai avem beţivi în bloc şi m-am gândit că unul şi-a bătut nevasta.

Pe la cinci dimineaţa am ieşit pe hol şi am văzut mai mulţi tineri la uşa apartamentului vecin. Mi-au spus că lucrează la firma francezului şi că şeful lor a murit", ne-a declarat Maria Cojocaru, locatară în imobilul de pe strada Fraţii Goleşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite