Iubirea trece prin stomacul şi buzunarul mirilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul acesta se poartă rochii albe cu mult tiul şi decoraţiunile mov

Un nou târg de nunţi aşteaptă viitori miri să îi treacă pragul. Rochii de mireasă, ornamente, baloane, invitaţiile sau meniul sunt doar câteva amănunte pe care îndrăgostiţii trebuie să le anticipeze pentru ca nunta să fie perfectă.

În funcţie de sumele pe care viitori miri sunt dispuşi să cheltuie, aceştia pot să se orienteze spre diferite meniuri. Cei mai pretenţioşi pot apela la meniuri sofisticate, unde delicatesele îşi fac apariţia încă de la aperitiv. Amestecul fin de bulete de creier asortate cu crochete de caşcaval, servite lângă ficăţei de pasăre în bacon pot satisface şi cele mai rafinate gusturi.  Clătitele cu carne şi ciupercile în sos tartar pregătesc gustarea caldă care va urma. Pieptul de pui sushi şi muşchiuleţul de porc împletit şi împănat asezonat cu salată şi cartofi la cuptor nu vor lipsi de pe lista celor mai sofisticate meniuri. Nici cei afectaţi de criză nu au fost uitaţi de organizatori. „Avem numeroase oferte pentru buzunarul tuturor. Un meniu de criză poate conţine o gustare rece, supă cu tăiţei de casă, sărmăluţe, friptură cu cartofi piure sau natur şi salată de sezon”, a spus Nicu Graur, restaurant Capitol.  

Invitaţii în ciocolată

Dulceaţa unei nunţi este asigurată de tortul miresei. „Oferim mirilor posibilitatea de a alege diferite arome. Tortul Mihandra, cel de ciocolată sau diplomatul cu fructe sunt doar câteva sortimente oferite clienţilor”, a explicat Anca Jurescu Gaică, cofetăria Mihandra.
Rochiile de mireasă sunt piese de maxim interes, nelipsind de la târg. „Anul acesta se poartă modelul «sirenă», din dantelă cu broderii manuale, dar şi rochiile cu mult tiul, gen prinţesă”, a adăugat Marioara Brie, designer. Comercianţii propun mese cu anumite teme în funcţie de culorea şi materialul preferat. Culoarea mov este la mare căutare în această perioadă.

Comparaţie
Preţul unui meniu poate ajunge până la 175 lei, iar preţul unui meniu de criză e de 135 lei

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite