Ipoteză șoc în cazul lui Adrian Năstase: Acesta nu ar fi fost, de fapt, grav rănit și nici nu ar fi avut nevoie de internare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă ipoteză în cazul tentativei de sinucidere a fostului premier Adrian Năstase. Se pare că ex-premierul nu ar fi fost, de fapt, grav rănit și nici nu ar fi avut nevoie de internare.

Potrivit unor surse citate de România Liberă, fostul premier nu ar fi fost, de fapt, grav rănit. Doctorița Livia Nicola și asistentul Sorin Lepa au fost trimiși la fața locului, iar când s-au întors în stația de ambulanță li s-a interzis să vorbească.

„Atât au apucat să ne spună, că rana nu a fost profundă, că glonţul doar l-a şters şi că nu a fost nevoie decât de un pansament subţire şi de o branulă prin care să se poată administra substanţe în cazul unei scăderi bruşte de tensiune", ne a mărturisit unul dintre medicii de la SAMB.

Se pare că rănile fostului premier nu ar fi necesitat internarea la Spitalul Floreasca, informează surse Realitatea TV. Aceleași surse susțin că nu a fost decizia polițiștilor să-l ducă la Floreasca, ci a unui superior.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite