Ion Iliescu despre WikiLeaks: "Mie nu-mi place bârfa nici când e făcută de oameni simpli, darămite de nişte oameni cu pretenţii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Iliescu, a comentat luni scandalul telegramelor atribuite Wikileaks. Preşedintele de onoare al PSD susţine că lui nu-i place "bârfa", cu atât mai mult a unor oameni "cu pretenţii" care s-au dovedit "fără personalitate şi decenţă".

Mie nu-mi place bârfa nici când e făcută de oameni simpli, darămite de nişte oameni cu pretenţii. Merg ca nişte oameni fără personalitate să bârfească cu diplomaţi străini. Indiferent cine a fost să discute cu diplomaţii americani, lipsa de personalitate şi lipsa de decenţă nu are culoare politică, a afirmat Ion Iliescu.

În ceea ce priveşte faptul că Viorel Hrebenciuc îşi exprima în 2007 rezervele, potrivit telegramelor ambasadei SUA, faţă de suspendarea preşedintelui Băsescu, Iliescu a declarat:

Atunci cu toţii am subestimat şansa acestei acţiuni. Suspendarea în sine a fost un act politic motivat, deci suspendarea, măsura luată de Parlament. Nu s-a estimat însă finalitatea ei la votul popular, atunci încă Băsescu se bucura de o anumită susţinere populară. Nu trebuia mers până la această fază, trebuia dat un cartonaş galben, să spunem, din partea Parlamentului, că era meritat, a mai spus Iliescu, potrivit NewsIn.

Întrebat dacă, Hrebenciuc s-a dovedit că a avut dreptate, seniorul PSD a replicat: Nu Hrebenciuc, mulţi am considerat atunci că nu trebuia mers până la final.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite