Ion Cristoiu: "Eu nu vreau să fac parte dintr-un cor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Cristoiu: "Eu nu vreau să fac parte dintr-un cor"
Ion Cristoiu: "Eu nu vreau să fac parte dintr-un cor"

Până când Curtea Constituţională nu va valida noul preşedinte al României, Ion Cristoiu anunţă că nu va mai face nici o emisiune la vreo televiziune.

Mai citeşte şi:
VIDEO Ion Cristoiu: „Rămân fascinat de Elena Băsescu. Greu de explicat“

Prezent la emisiunea lui Stelian Tănase, Ion Cristoiu a confirmat că nu va mai face emisiuni. Motivul? Pentru a nu mai fi acuzat că este "pro" sau "contra" Băsescu. "Eu nu vreau să fac parte dintr-un cor", a subliniat Ion Cristoiu.

El a explicat că dacă în 2005 exista un curent pro Băsescu aproape total în presă, iar acum aproape toată presa este anti Băsescu.

De ce Traian Băsescu în loc să-şi apropie presa, a abordat o tactică contrară, Ion Cristoiu explică: "Mie mi se pare că până la urmă e o chestiune de starletă, dacă înjuri presa, presa scrie de tine".

Ce va face Ion Cristoiu în această toamnă? Va merge la emisiunile la care este invitat. Ca invitat nu va refuza să apară pe micul ecran, dar nu va mai avea o emisiune la care să fie gazdă.

În interviul din "Adevărul" Ion Cristoiu s-a declarat fascinat de Elena Băsescu. Cu toate că în cadrul interviului explică foarte clar motivul pentru care a făcut o astfel de afirmaţie, întrebarea "De ce e facinat de EBA?" n-a lipsit.

"Are o anumită franchenţe. N-am voie să spun că mă fascinează? Mi-ar putea fi disipolă şi în gazetărie. E tânără, poate face orice. Să fim serioşi", a spus Ion Cristoiu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite