Ioana Maria Vlas trebuie să se prezinte la poliţie o dată la zece zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Bucureşti a modificat astfel programul de supraveghere care o obliga pe fostul preşedinte al SOV Invest(firma care a administrat FNI), Ioana Maria Vlas, să se prezinte la poliţie de fiecare dată când este chemată, potrivit NewsIn.

Vlas a cerut, miercurea trecută, magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti, să i se modifice programul de supraveghere, acuzând că metodele folosite de organele de poliţie sunt prea stricte şi că este filată 24 de ore din 24.

"Nu vreau să mi se revoce măsura de a nu părăsi ţara. Vreau doar să se modifice aceste măsuri extrem de stricte, care îmi strică viaţa cotidiană. Abordarea din partea poliţiei mi se pare paranoică. Vreau ca aceste măsuri să fie mai rezonabile. Măsurile sunt şocante. Sunt măsuri care se iau împotriva unui serial killer, traficant de droguri sau proxenet. Nu vreau să plec din România, stau aici până la capăt", a declarat ea.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, în data de 7 aprilie, judecarea în libertate a Ioanei Maria Vlas în dosarul Fondului Naţional de Acumulare. În acest dosar, Ioana Maria Vlas, este acuzată de înşelăciune pentru că, în calitate de preşedinte al SOV Invest, în perioadele 1 aprilie - 1 decembrie 1999 şi 1 martie - 20 aprilie 2000, ar fi indus şi menţinut în eroare 13.200 de investitori la FNA, cărora le-ar fi pricinuit o pagubă de peste 25 de miliarde de lei. Vlas ar fi redactat şi semnat, în intervalele de timp de mai sus, raportări fictive referitoare la valoarea unităţii de fond, pe care le-ar fi comunicat Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare şi le-ar fi adus la cunoştinţă investitorilor, prin mass-media.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite