Ioana Maria Vlas, nemulţumită că Vîntu a scăpat basma curată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Mama FNI", Ioana Maria Vlas, a fost condamnată ieri de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti la 10 ani de închisoare în dosarul FNI. Tribunalul Bucureşti o condamnase anul trecut la 13 ani de

"Mama FNI", Ioana Maria Vlas, a fost condamnată ieri de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti la 10 ani de închisoare în dosarul FNI. Tribunalul Bucureşti o condamnase anul trecut la 13 ani de închisoare, însă decizia a fost atacată la instanţa suprioară.

Ea a precizat că atât timp cât Sorin Ovidiu Vîntu nu a fost condamnat în acest dosar nu s-a făcut dreptate. Tot ieri, Curtea de Apel l-a condamnat în dosarul FNI şi pe fostul director Gelsor, Nicolae Popa, la 15 ani de detenţie, însă acesta a dispărut din România în anul 2000, imediat după prăbuşirea fondului.

Mihaela Sima şi Marian Petrescu au fost condamnaţi la patru ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pentru înşelăciune. Gavril Bătrân a fost condamnat la doi ani de detenţie pentru neglijenţă în servciu, infracţiune ce a fost graţiată prin ultima lege dată în acest sens.

Ştefan Boboc şi Cezara Bebis au fost graţiaţi de pedepsele de trei ani de închisoare, iar Gheorghe Bucur a fost condamnat la trei ani şi trei luni de închisoare pentru complicitate la înşelăciune.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite