Ioan Hidegcuti, destituit de la fostul Minister pentru IMM-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Emil Boc
Premierul Emil Boc

Ioan Hidegcuti a fost eliberat din funcţia publică de secretar general al Ministerului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Comerţului şi Mediului de Afaceri, printr-o decizie a premierului Emil Boc, relatează Agerpres.

Demiterea acestuia are loc ca urmare a desfiinţării acestui minister prin preluarea activităţii de comerţ, întreprinderi mici şi mijlocii şi mediu de afaceri, precum şi a structurilor specializate în aceste domenii de către Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

Fost vicepreşedinte la RAPPS în timpul guvernării Văcăroiu şi secretar general al Ministerului Culturii sub mandatul lui Răzvan Theodorescu, Ioan Hidegcuti a fost numit la ministerul pentru IMM-uri la începutul anului 2009, când şefia ministerului o deţinea Constantin Niţă.

Totodată, premierul a semnat şi decizia privind transferul, în interesul serviciului, al Adrianei Donţu din funcţia de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului în funcţia publică de director executiv în cadrul Instituţiei Prefectului Judeţului Braşov.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite