Ioan Gyuri Pascu, externat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Îndrăgitul actor trece printr-o perioadă dificilă
Îndrăgitul actor trece printr-o perioadă dificilă

Cantautorul în vârstă de 49 de ani a suferit un atac vascular cerebral acum 10 zile. Ioan Gyuri Pascu fost externat ieri de la secţia de Neurologie a Spitalului  Universitar, unde a fost tratat pentru afecţiunea sa.  

Medicul Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, a declarat pentru „Adevărul" că „evoluţia artistului a fost foarte bună, s-a recuperat foarte bine".

Prietenii îi sunt alături

„Este adevărat că Gyuri a suferit un atac cerebral. Azi (ieri - n.r.) a fost externat din spital, unde a fost pe mâini foarte bune, datorită medicilor care l-au tratat cu profesionalism şi i-au arătat multă înţelegere, lucruri pentru care le mulţumim foarte mult", a declarat Silviu Petcu (din trupa „Land of Jokes"), unul dintre prietenii lui Ioan Gyuri Pascu.

„Acum, colegul şi prietenul nostru Gyuri se simte mai bine şi suntem foarte bucuroşi pentru asta. Medicii i-au recomandat linişte, aşa că urmează o perioadă de refacere, timp în care noi vom fi alături de el. Am ţinut legătura tot timpul cu el în această perioadă, îi dorim multă sănătate şi îl asigurăm că va avea tot sprijinul nostru", spune Petcu.

Finalul de sezon al emisiunii „Land of Jokes" nu este afectat, pentru că secvenţele cu Gyuri au fost deja filmate.

„Sperăm ca prietenul nostru să revină cât mai curând alături de noi, pe platourile de filmare. Iar liniştea de care are acum atâta nevoie sperăm să fie respectată de cei din jur şi să înţeleagă toţi că urmează o perioadă de recuperare când trebuie să fie protejat", a mai adăugat Silviu Petcu.

Ce înseamnă accident vascular

Accidentul vascular cerebral este una dintre principalele cauze ale mortalităţii, atât în România, cât şi în întreaga lume. Dincolo de deces, accidentul vascular cerebral poate fi cauza handicapurilor fizice sau mentale permanente.

În data de 4 decembrie, cu puţin timp înainte de atacul vascular, Ioan Gyuri Pascu şi-a însoţit fiica la preselecţiile pentru show-ul „Românii au talent", desfăşurate la un hotel din Bucureşti.



"Colegul şi prietenul nostru Gyuri se simte mai bine şi suntem foarte bucuroşi. (...) Urmează o perioadă de refacere, timp în care noi vom fi în continuare alături de el."
Silviu Petcu
actor

Silviu Petcu
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite