Învestirea lui Negoiţă, discutată de Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Declanşarea procedurilor parlamentare privind audierea noilor miniştri şi votarea Cabinetului Negoiţă vor fi discutate mâine de conducerile celor două Camere ale Parlamentului.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase (PDL), a declarat ieri că a discutat cu preşedintele Senatului, Mircea Geoană, şi a stabilit convocarea Birourilor permanente reunite mâine, deşi ea insistase, încă de săptămâna trecută, pentru grăbirea dezbaterilor.

De altfel, liderul PSD, Mircea Geoană, a fost acuzat de liderii PDL că nu-şi îndeplineşte atribuţiile legale şi tergiversează învestirea Cabinetului propus de Liviu Negoiţă.

Prim-vicepreşedintele PDL, Adriean Videanu, a anunţat ieri că grupul parlamentar din Senat a fost mandatat să sesizeze comisia de abuzuri privind comportamentul lui Mircea Geoană.

Pe de altă parte, Videanu a arătat că legea bugetului de stat pe 2010 a fost finalizată, dar că se aşteaptă legitimarea unui guvern pentru a o putea depune în Parlament. Potrivit lui Videanu, în noul proiect, TVA şi cota unică rămân la acelaşi nivel ca în 2009.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite