Invazia stripperilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serile de striptease s-au înmulţit în acest an. Astfel, în cele mai mari oraşe din ţară (Bucureşti, Cluj, Constanţa), trupe de băieţi bine făcuţi, cu aptitudini de dans, specializate

Serile de striptease s-au înmulţit în acest an. Astfel, în cele mai mari oraşe din ţară (Bucureşti, Cluj, Constanţa), trupe de băieţi bine făcuţi, cu aptitudini de dans, specializate în isterizarea sexului frumos, vor lua cu asalt cluburile şi sălile de spectacole. La Bucureşti, pe scena Sălii Palatului, nu vom avea trupa lui Cornel Păsat, Flamingo Boys (aceştia şi-au făcut show-ul de Mărţişor), şi nici pe americanii de la Chippendales, ci o trupă de opt tineri cu sânge latin: Loco Boys.

Spaniolii Jesus, Alejandro, Fran, Fred, Ruben, Jorje, Matheo şi Jose vin pentru prima oară în România. Afişul show-ului îi prezintă pe cei opt bărbaţi în ipostaze provocatoare, care promit momente de neuitat. Preţul unui bilet este de 85 lei la categoria I, 65 lei la categoria a II-a şi 55 lei pentru categoria a III-a. Un bilet la categoria VIP costă 95 lei. În Ardeal, mai precis la Cluj, celebrii stripperi Chippendales vor evolua, astă-seară, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Spectacolul începe la ora 21.00 şi va dura 90 de minute. În cazul în care casa nu s-a închis deja, amatoarele de bărbaţi dansatori vor plăti 50 de lei pentru un bilet. După miezul nopţii, stripperii vor putea fi admiraţi la petrecerea din clubul Obsession. Nici litoralul nu a scăpat de "invazia" bărbaţilor cu "abdomen în pătrăţele". La Constanţa, pe muzica DJ-ului Spike, în Clubul Wish se vor dezbrăca, astăzi, băieţii de la Detour Boys. Aici, preţul unui bilet este 30 de lei. În clubul Acapulco din Neptun, pentru suma de 60 lei, femeile au parte de un bufet suedez, un cocktail şi un show erotic.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite