Interviu cu Petru Mircea: "Mădălina a fost bătută în copilărie de mama ei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petru Mircea a revenit la Pro Tv pentru a da noi explicaţii. Fiind acuzat de familia Mădălinei că este vinovatul moral pentru moartea ei, Petru se apără şi vorbeşte despre relaţia «distantă» pe care soţia lui o avea cu părinţii ei.

Petru Mircea face dezvăluiri incendiare referitoare la viaţa Mădălinei Manole. El spune că părinţii artistei au maltratat-o atunci când era mică şi, în loc să o susţină, Puiu a lăsat să se înţeleagă că familia ei a profitat financiar de ea.

Citiţi şi:

Cel de-al doilea interviu cu Petru Mircea: «Mădălina îşi pierduse voinţa»

Părinţii Mădălinei Manole dau declaraţii în faţa procurorilor

Părinţii Mădălinei Manole spun că Petru Mircea se purta ca un dictator

"Problemele care îmi ridicau semnele de întrebare erau vizitele restrânse ale părinţilor la noi, distanţa pe care ea o voia faţă de părinţi. Eu vorbesc cu părinţii mei şi de 6-7 ori pe zi, ei locuiesc in botoşani, am făcut un abonament telefoni special pentru a încerca să repar această distanţă, ca urmare va fi desfiinţat acel tip de abonament".

"A avut o copilărie grea din punct de vedere financiar, era o familie modestă, s-au mai născut oameni mari din familii modeste. Au fost lucruri acumulate pentru că, să spun deschis şi o ştiu şi ei, Mădălina şi-a ţinut în spate familia, nu e nimic anormal în asta, dar să nu vrei să faci chiar nimic doar să te bazezi mereu pe ajutorul copilului? Chiar şi fratele?", spune Petru Mircea la Pro TV.

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea care îşi arată sânii"

Hunedoara: "Era o plăcere să stai de poveşti cu Mădălina!"

"Am aflat acum de curând şi am fost şocat de treaba asta, primea bătăi de la mama ei, mi-a spus o persoană foarte apropiată, căreia i s-a confesat Mădălina. Tatăl o supunea aceluiaşi tratament pe mama ei."

"Uşor, uşor Mădălina Manole a crescut şi ca nume, şi financiar. Astea nu sunt secrete sau dezvăluiri, sunt lucruri ştiute de toţi apropiaţii. Ajutorul ei financiar a însemnat totul pentru familia ei. Până în momentul în care şi fratele să se gândească să facă ceva pentru viaţa lui, orice, o specializare.  Vorbesc de tot, casă, masă, datorii, nevoi, necesităţi cotidiene, apartamentul părinţilor a fost cumpărat din banii Mădălinei. Au locuit într-un apartament la parterul unui bloc.

Vezi aici contul de facebook al artistei

Mădălina Manole avea sute de prieteni timișoreni pe Facebook

Intrând în lumea showbiz-ului simţea nevoia să-i ridice pe ai ei, este normal să faci aşa ceva, până undeva. Şi-a ajutat părinţii mai mult decât pe ea".

"Şerban Gerogescu îi spunea părinţilor ei piranha. Este greu să vorbesc despre aşa ceva, dar nu mă aşteptam din partea lor să vină cu asemenea mizerii şi minciuni la aşa scurt timp de la moartea copilului lor, urmărind să ia toată munca Magdei."

Citeşte articolul integral în click.ro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite