Internauţii de club, pe cale de dispariţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

REŞIŢA: În Reşiţa mai este un singur club în care se poate naviga pe net

Internet-cafe-urile au dispărut aproape complet din oraş, deşi, în trecut, au fost o afacere foarte profitabilă.

Reşiţenii nu mai au decât un singur net club unde se pot întâlni cu prietenii şi îşi pot testa calităţile în jocuri pe computer sau pot comunica pe „mess”, cu prietenii. „Avem aproximativ 20 de  calculatoare puse la dispoziţia tinerilor, încercăm să le oferim un cadru liniştit, sigur, pentru a putea petrece câteva ore pe Internet.
Elevii şi studenţii vin mai mult în cursul după-amiezii, după ce ies de la şcoală sau de la facultate”, a explicat Alin Brânduşe, manager Abac PC. Cei mai mulţi clienţi ai clubului au calculatoare acasă, dar preferă să vină să se joace în club cu prietenii.
 
Jocurile atrag clienţi

„Ne adunăm cinci prieteni şi venim la club pentru a ne bucura împreună câteva ore. Jocul preferat este Counter Strike sau World of Warcraft. Ne jucăm în reţea”, a spus Mogoşan Petru, elev. Petrica Popa are numai nouă ani şi obişnuieşte să joace Counter Strike în club. „După ce termin şcoala mă opresc aici, vin să mă joc împreună cu colegii, nu stau mai multe de o oră şi mereu am permisiunea părinţilor”, a spus elevul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite