Interlopii lui „Butoane” i-au fracturat craniul bastchetbalistului Chauncey Hardy

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sâmbătă, 9 octombrie. Chauncey Hardy, în clubul Emotione, cu câteva ore înainte de a fi ucis
Sâmbătă, 9 octombrie. Chauncey Hardy, în clubul Emotione, cu câteva ore înainte de a fi ucis

Bastchetbalistul american Chauncey Hardy, ucis într-un club din Giurgiu, a fost lovit în faţă, a căzut suferind o fractură craniană la ceafă dar şi frontal.

Ora 12:00 UPDATE Tribunalul Giurgiu a  decis în cazul interlopului Ionuţ Adrian Tănăsoaia, aflat după gratii din 10 octombrie 2011, prelungirea mandatului de arestare prevetivă cu 30 de zile.

„Pornind de la reglementările internaţionale şi constituţionale, care reglementează libertatea persoanei, instanţa apreciază că lăsarea în libertate a inculpatului afectează oridnea publică, într-o măsură suficientă pentru a justifica privarea de libertate a acestuia şi implicit admiterea cererii de prleungire a măsurii arestării preventive. Instanţa constată că, în raport de circumstanţele concrete reale ale faptei şi cele personale ale inculpatului, detenţia provizorie a acestuia nu se întinde dincolo de limite rezonabile, ci impun prelungirea acestie măsuri”, au motivat decizia judecătorii Tribunalului Giurgiu.

"Multipe leziuni meningo-cerebrale foarte grave"

De asemenea, Hardy prezenta şi multipe leziuni meningo-cerebrale foarte grave, nu consumase droguri, iar alcoolemia de 0,6 g/l este dificil de interpretat, el fiind perfuzat abundent, potrivit raportului final al INM, citat de Mediafax.

"Având în vedere morfologia şi topografia leziunilor, cea mai probabilă succesiune a evenimentelor a fost: lovire cu corp dur la nivelul buzelor, fractură craniană prin lovire hetero-propulsată de un plan dur cu impact temporo-occipital drept, cu producere de leziuni meningo-cerebrale atât la locul de impact cu solul cât şi diametral opus prin mecanism de contra-lovitură", se subliniază în raportul INML.

Lovit cu pumnul în bărbie

Chauncey Hardy a murit în urma scandalului izbucnit în noaptea de 8 spre 9 octombrie, în jurul orei 3.30, în clubul Emotione din Giurgiu.
Baschetbalistul american, în vârstă de 23 de ani, ar fi vrut să danseze cu nişte tinere. El a fost lovit cu pumnul în bărbie de Ionuţ Adrian Tănăsoaia, unul dintre membrii clanului interlop "Butoane", şi s-a izbit cu capul de pardoseala sălii de dans.

Hardy a fost dus iniţial la Spitalul Judeţean din Giurgiu, de unde a fost transferat, patru ore mai târziu, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitală, întrucât starea acestuia s-a agravat şi unitatea sanitară nu avea computer tomograf. Baschetbalistul american fost trimis la spitalul din Capitală cu diagnosticul "traumatism cranio-cerebral mediu cu hematom periorbital drept".

Ionuţ Adrian Tănăsoaia a fost arestat, la 10 octombrie, pentru lovituri cauzatoare de moarte şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite