Interlopii din Hypnotic, trimişi după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Băcăuanu, Dumitru Adumitroaie şi Vasilică Corduneanu vor contesta săptămâna viitoare decizia magistraţilor.

Cei trei membri ai lumii interlope au fost duşi de mascaţi în arestul poliţiei, unde vor sta până săptămâna viitoare când se va judeca recursul.

„A fost admisă propunerea de arestare. Vom face recurs“, a declarat Gabriela Grădinariu, avocatul care i-a reprezentat pe Cătălin Băcăuanu şi Dumitru Adumitroaie.

Bărbaţii s-au luat la bătaie cu bâte, vineri noaptea, în clubul Hypnotic din Copou. Scandalagii au tras şi focuri de armă cu un pistol cu bile de cauciuc. Nouă persoane din local au ajuns la Spitalul de Urgenţe „Sfântul Ioan“. Una dintre victime riscă să îşi piardă vederea la un ochi.

Principalele acuzaţii care li se aduc celor trei interlopi sunt de ultraj contra bunelor moravuri, lovire, vătămare corporală gravă şi port fără drept de armă neletală.

Cei trei au fost aduşi, astăzi, încă de la ora 6.00, la Judecătoria Iaşi cu propunere de arestare preventivă. Interlopii au intrat în atenţia oamenilor legii după ce, sâmbătă noapte s-au bătut cu bâte şi au folosit arme în clubul Hypnotic. Potrivit martorilor, Băcăuanu ar fi fost rugat de către un angajat al barului să părăsească clubul în momentul în care au ajuns rivalii săi. În loc să plece, acesta împreună cu prietenii săi s-ar fi năpustit asupra membrilor clanului Corduneanu cu bâte. Potrivit anchetatorilor, în timpul încăierării Vasilică Corduneanu ar fi tras cu un pistol cu bile de cauciuc şi l-a nimerit în ochi pe agentul de pază Florin Huluţu.

Doi membri din clanul Corduneanu, în spital

„Există posibilitatea să nu mai vadă cu acel ochi“, a declarat medicul de gardă de la Clinica de Oftalmologie din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon“. Alte opt persoane, printre care şi verii Iulian Bogdan şi Vasile Corduneanu, au ajuns la spital. După incident, oamenii legii au audiat peste 25 de martori care au asistat la bătaie. Reprezentanţii clubului spun că vor angaja mai mulţi agenţi de pază.

„Noi avem 15 persoane angajate la pază. Ei au
reuşit să îi scoată destul de repede din club pe cei care au iscat conflictul. După acest eveniment vom dubla numărul agenţilor de pază”, a precizat Alina Cojocaru, PR manager al clubului Hypnotic.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite