Interlop căutat după o bătaie cu săbiile în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vadic Zavera, zis şi Gigioc, cunoscut ca unul dintre capii lumii interlope din Bănie, a declanşat luni seară, în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă nr. 1 din Craiova, un război în toată regula.

Totul pe fondul unor răfuieli mai vechi cu cei din clanul Velcu.

Peste 200 de poliţişti, jandarmi şi mascaţi au ajuns în curtea spitalului, încercând să aplaneze conflictul. „Nu avem de unde să să ştim când anumite clanuri din Craiova au de gând să se ia la bătaie.

De fiecare dată, conflictul porneşte de la ceva minor şi se ajunge la astfel de situaţii. Noi am mărit efectivele de poliţişti şi jandarmi, care vor monitoriza 24 de ore din 24 zonele rău famate“, a spus Constantin Nicolescu, comisar-şef al  Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj.

Acoliţii lui Zavera şi cei din familia Velcu s-au mai bătut până acum de câteva ori, tot în plină stradă. „Gigioc conduce oraşul acum. Noi nu vrem să plătim taxă de protecţie şi, din această cauză, pe unde suntem prinşi, suntem luaţi la bătaie. Ne-am săturat de clanul Zavera, Creţu şi Surdu, o să aibă aceeaşi soartă ca şi Caiac“, a spus Ion Velcu. Vadic Zavera este căutat în acest moment de poliţişti pentru a fi audiat.

„Mai multe persoane au fost interogate, iar cei care vor fi găsiţi vinovaţi vor fi acuzaţi de tulburarea liniştii publice şi ultraj contra bunurilor moravuri“, a spus Florentina Popescu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite