Bucureşti: Întârzieri mari ale trenurilor Metrorex pe segmentul Berceni - Pipera

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureşti: Întârzieri mari ale trenurilor Metrorex pe segmentul Berceni - Pipera
Bucureşti: Întârzieri mari ale trenurilor Metrorex pe segmentul Berceni - Pipera

Metroul a fost blocat, marţi-dimineaţă, pe magistrala a doua, timp de mai bine de 90 de minute. Din cauza unui macaz stricat, garniturile de călători care operau pe segmentul Berceni – Pipera au trebuit să stea mai bine de 20-30 de minute în tunel.

BLOCAJ. Bucureşti: Întârzieri la serviciu din cauza metroului

Traficul de călători a avut, astfel, de suferit între orele 7.30 – 9.00, timp în care angajaţii Metrorex au încercat să remedieze defecţiunea înregistrată la staţia Pipera. Un macaz stricat nu a mai putut fi accesat de la pupitrul de comandă, astfel că acesta a trebuit să fie acţionat mecanic, de un lucrător al firmei, după cum a declarat pentru Adevarul.ro un conductor al unui tren de călători.

Pe tunel au fost oprite toate garniturile de călători, astfel că un tren care efectua, în medie, o cursă de aproximativ 30 de minute pe segmentul Berceni – Pipera, a avut un timp de parcurs şi de o oră, în unele cazuri. Metroul care ar fi trebuit să gareze la staţia Pipera la ora 7.45 a ajuns la ora 8.15, cu 30 de minute întârziere. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu restul metrourilor, după ora 8.00.

Unii călători au fost nemulţumiţi de această situaţie, acuzând Metrorex de faptul că nu a anunţat mai devreme de aceste neplăceri. „Nouă ne-au spus că a fost vorba de un macaz stricat, însă un coleg de serviciu, cu care am vorbit la telefon, mi-a precizat că un tren din faţa celui în care se afla el s-a defectat şi au trebuit să fie coborâţi toţi călătorii şi urcaţi într-o altă garnitură”, ne-a declarat Maria Popescu.

image

foto: Dana Butnaru

Conducerea Metrorex nu a anunţat, până la ora 9.00, cauzele oficiale ale acestor întârzieri de pe segmentul Berceni – Pipera, de pe magistrala a doua.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite