Întâlniri de "gradul al II-lea" la Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un elev a fotografiat cu telefonul un OZN

De trei ori în interval de patru zile, un tânăr din Târgu Mureş a avut parte de experienţa neobişnuită a întâlnirii cu un obiect zburător neidentificat. Părinţii spun că Andrei M. este un băiat obişnuit, însă sensibil şi interiorizat, fiind un eminent elev al Liceului de Arte, la clasa de vioară.
În noaptea de miercuri, 19 aprilie, Andrei lucra la calculator. La ora 1 şi 6 minute, când a vrut să se culce, a simţit că trebuie să se uite pe fereastră şi a văzut o lumină mare, pe cer, pe care a fotografiat-o cu telefonul mobil. Direcţia era sud-est, lumina apărând în zona pădurii Platoului Corneşti, aflat deasupra municipiului Târgu Mureş. "După ce am făcut fotografia, lumina a accelerat şi a făcut pe cer un fel de
bif
, ca semnul de la pantofii Nike", povesteşte Andrei. A doua întâlnire cu un OZN s-a petrecut vineri, 21 aprilie, la ora 15,10. "Eram cu un prieten şi tot aşa am simţit că trebuie să fotografiem Soarele. Am ieşit în faţa blocului, am făcut o poză şi a ieşit discul acela zburător. Au fost mai mulţi care au văzut", afirmă Andrei. Al treilea episod a avut loc sâmbătă, în timp ce se deplasa cu maşina spre Cluj. Pe la amiază, după ce au ieşit din Luduş, a observat obiectul ce plutea la circa 1.000 de metri deasupra Pământului, şi a făcut, tot cu telefonul mobil, un film de 30 de secunde.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite