Întâlnirea sindicatelor poliţiştilor cu Băsescu, anulată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Întâlnirea sindicatelor poliţiştilor cu Băsescu, anulată
Întâlnirea sindicatelor poliţiştilor cu Băsescu, anulată

Întâlnirea pe care preşedintele Traian Băsescu ar fi trerbuit să o aibă astăzi la Palatul Cotroceni,  cu reprezentanţii sindicatelelor din Poliţie a fost anulată, doarece unul din sindicate a refuzat participarea la negocieri alături de celelalt sindicat. Întâlnirea cu şeful statului va fi reprogramată.

Mai citeşte şi:
Băsescu se întâlneşte cu reprezentanţii poliţiştilor

"Am luat cunoştinţă de invitaţia instituţiei prezidenţiale de a discuta astăzi la 11.00. Ne-am prezentat într-o componenţă de cinci persoane, am aşteptat, dar din nefericire am fost informaţi că cele două sindicate care reprezintă interesele salariaţilor din Ministerul de Interne trebuie să desfăşoare un dialog separat. Colegii noştri de la celălalt sindicat (Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual) refuză să se prezinte la discuţii", a spus vicepreşedintele confederaţiei sindicale Meridian, Adrian Anania.

Adrian Anania a precizat că Iulian Fota, consilierul preşedintelui Traian Băsescu, i-a informat că întâlnirea se anulează şi se va programa o altă dată în care se va discuta separat cu fiecare sindicat.

Liderul de sindecat a declarat că va convoca întâlnire de urgenţă a Consiliului Naţional a confederaţiei sindicale Meridian, în urma căreia vor stabili formele de protest pe care le vor adopta.

La întâlnirea care ar fi trebuit să aibă loc la ora 11.00 au mai venit ministrul Internelor, Dan Nica, şi ministrul finanţelor, Gheorghe Pogea. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite