"Insula Partidului", câştigată în instanţă de Primăria Sântana de Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sântana de Mureş a câştigat în instanţă, după mai mult de şapte ani de judecată, dreptul de proprietate asupra "Insulei Partidului", considerată până în 1989 oaza de lux a

Primăria Sântana de Mureş a câştigat în instanţă, după mai mult de şapte ani de judecată, dreptul de proprietate asupra "Insulei Partidului", considerată până în 1989 oaza de lux a activiştilor de partid. Primarul din Sântana de Mureş, Viorel Bubău, a declarat, ieri, că "Insula Partidului", pe care se află o vilă, un restaurant, terenuri de tenis, de popice şi de bowling, are peste 2,7 hectare şi necesită investiţii de miliarde de lei, deoarece, pe perioada desfăşurării procesului, locul a fost lăsat în paragină.
Sentinţa prin care primăria a câştigat "Insula Partidului" este definitivă şi irevocabilă, Direcţia Apelor Mureş fiind obligată să cedeze terenul proprietarului de drept. Edilul a mai arătat că a revendicat în instanţă "insula" în urma unei nedreptăţi făcute de unul dintre şefii Direcţiei Apelor Mureş. Bubău, maestru emerit al sporturilor, a organizat, în 1997, un concurs internaţional de călărie. El a dorit să aducă delegaţiile străine la restaurantul din "insulă", dar a fost refuzat, spaţiul fiind rezervat petrecerii de aniversare a fiului unui şef local, care împlinea 14 ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite