Inspectorul din Guvern implicat în mafia terenurilor de pe Autostrada Soarelui, revocat din funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim – ministrul, Emil Boc, a semnat decizia de încetare a activităţii desfăşurată în cadrul Secretariatului General al Guvernului de către Doru Clăbescu, trimis în judecată de DNA.

Inspectorul guvernamental Doru Clăbescu va fi judecat pentru implicare în afaceri cu mafia terenurilor de pe Autostrada Soarelui.

Mai citiţi şi:

Inspector din Guvern, în boxa acuzaţilor alături de interlopi
Mafia terenurilor, promovată în Guvern
Trocul cu terenuri, din nou la modă
Târgovişte: Nu mai sunt terenuri pentru tineri


El era desemnat să îndeplinească, la nivelul judeţului Braşov, atribuţii ce intrau în sfera de competenţă a Ministerului Administraţiei şi Internelor. Doru Clăbescu a ocupat în trecut funcţiile de subprefect al judeţului Călăraşi şi al municipiului Bucureşti. Ca urmare a trimiterii în judecată, procurorii au decis instituirea sechestrului pe bunurile deţinute de Doru Clăbescu.

Conform declaraţiei de avere depusă la Secretariatul General al Guvernului, Doru Clăbescu deţine în Grădiştea (Călăraşi) un teren agrigol de 3,9 hectare, un apartament în Călăraşi, patru autovehicule (Volswagen, Mercedes, Aro şi Ford Taunus) şi o motocicletă Jawa.

Clăbescu este acuzat că, în calitate de subprefect al judeţului Călăraşi, ar fi împroprietărit „din pix” cu 20 de hectare de teren, două persoane cu legături în lumea interlopă. În acelaşi dosar a fost trimis în judecată şi fostul prefect de Călăraşi, Jenel Şerban.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite