Înscrieri la Şcoala Grecească „Atena“ din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii care doresc să-şi înscrie copiii la Şcoala Grecească „Atena” din Capitală pot face acest lucru începând de luni, instituţia incluzând clasele I-V, creşă şi grădiniţă, informează Ambasada Elenă la Bucureşti.

Şcoala urmează programa analitică a Ministerului Elen de Învăţământ şi este adaptată cerinţelor statului grec, profesorii şi învăţătorii fiind detaşaţi de autorităţile de la Atena.

În afara programei analitice greceşti, la şcoală se predau cursuri intensive de limba română şi engleză şi se derulează şi alte activităţi educaţionale.

Adaptare la procesul de învăţământ

Şcoala a fost deschisă în 2008, în baza unui memorandum de înţelegere între Ministerul Învăţământului Naţional şi Cultelor din Grecia şi Asociaţia Părinţilor şi Curatorilor din Bucureşti.

Din anul şcolar 2009-2010, şcoala va primi şi elevi români, în special la grădiniţă. Va funcţiona creşă, grădiniţă, precum şi clasele I-V.

În fiecare an se va adăuga câte o clasă de studiu corespunzătoare evoluţiei şcolare, astfel încât să se asigure continuitatea procesului de învăţământ primar şi mediu, inclusiv liceul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite