Îngropaţi de vii la Băneasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru muncitori care lucrau la pasajul Băneasa din Capitală au fost îngropaţi, la o adâncime de aproximativ patru metri, sub un mal de pământ care s-a surpat peste ei.

Accidentul s-a produs aseară în jurul orei 18,30. Unul dintre muncitori, Cristian Lupan, a reuşit să iasă şi a fost transportat în stare de şoc la Spitalul Elias.

La faţa locului au venit pompierii, patru ambulanţe SMURD, o echipă de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) specializată în descarcerare şi mai mulţi jandarmi care au asigurat îndepărtarea curioşilor, pentru a lăsa câmp liber de acţiune specialiştilor.

După o oră şi jumătate de eforturi, cei de la ISU au reuşit să-l scoată pe unul dintre cei trei muncitori rămaşi sub malul de pământ, dar omul era mort.

Lucrările de salvare continuau, încă, la ora închiderii ediţiei, dar şansele ca muncitorii aflaţi sub pământ să mai fie în viaţă sunt minime.

Pasajul de la Băneasa, aflat în imediata vecinătate a Aeroportului Aurel Vlaicu, este construit de firma portugheză Lena, dar muncitorii înghiţiţi de pământ lucrau pentru o firmă subcontractoare, Marconstruct.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite