Îngheţată amestecată cu bormaşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Îngheţată amestecată cu bormaşina
Îngheţată amestecată cu bormaşina

Angajaţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Prahova au descoperit, ieri, că îngheţata comercializată la un fast-food din Ploieşti era pregătită cu o bormaşină.

„Prepararea îngheţatei se face utilizând pe post de agitator o bormaşină industrială, de şantier. Aceasta e potrivită pentru mixturi de tencuit, nu pentru preparate alimentare.

Aparatul este negru şi cu urme de produse vechi”, a declarat inspectorul Alexandru Cârdei, din cadrul CJPC Prahova. În încăperea unde era preparată îngheţata erau spălate recipiente folosite în fast-food, existând posibilitatea ca detergentul să cadă în vasele cu îngheţată.

O altă neregulă constatată a fost că vânzătorul ţinea salamul, ouăle fierte şi roşiile aduse de el pentru masa de prânz la un loc cu materia primă din care prepara shaorma. Angajatul societăţii a susţinut că nu mănâncă din preparatele pe care le vinde din motive personale. „După o vreme, te saturi de toate astea”, a spus Bogdan Neagu. Firma va fi amendată cu 5.000 de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite