Infractorii fac legea în comuna Vulcan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Infractorii fac legea în comuna Vulcan
Infractorii fac legea în comuna Vulcan

Sâmbătă seara, Gabriel Axinte (24 de ani) şi Alexandru Redeleanu (23 de ani), ambii din Vulcan, au atacat cu pietre un bar din localitate.

Citeşte şi:

Timişoara: Trei fraţi au fost arestaţi pentru că au tăiat cu cuţitul şapte oameni

Timişoara: Tatăl motociclistului ucis de Maicăl a murit carbonizat într-un cuptor unde s-a ascuns de poliţie

„Am strigat la ei să se potolească şi au plecat“, a spus Corina Mânecuţă, barmaniţă. Duminică după-masă cei doi s-au întors la bar. „Alexandru l-a prins pe băiatul care mă însoţea şi i-a dat trei palme, iar mie una“, a adăugat Corina. Potrivit barmaniţei, tinerii au fost clienţi fideli ai localului, dar patronul nu i-a mai primit din cauza scandalurilor şi a datoriilor.

La câteva ore după incident, tinerii au provocat un nou conflict. „Axinte şi Redeleanu mi-au sărit, dintr-odată, pe maşină. Mi-au spart luneta cu un pietroi. Am sunat de patru ori la 112, dar Poliţia a venit după 45 de minute“, spune Dorin Bujoreanu, localnic.

Bărbatul spune că a fost mereu ameninţat de gaşca scandalagiilor. „Sunt în total vreo 15 şi au legături cu poliţişti şi procurori, care le ţin spatele. Anul trecut, Redeleanu a intrat cu maşina în zidul casei mele şi a accidentat un copil de 12 ani. Era mort de beat, maşina era neînmatriculată, nu avea permis şi a fugit de la locul faptei. Nu a păţit nimic“, a mai spus Dorin Bujoreanu.
Mama lui Alexandru Redeleanu îl consideră nevinovat pe băiatul ei.

„Am fost martoră la incident. Bujoreanu circula cu viteză mare şi l-a lovit pe Axinte şi pe câinele fiului meu. Axinte a ajuns la spital“, a povestit Maria Pătraşcu, mama lui Alexandru. Poliţia a deschis două dosare, unul pentru distrugere şi unul pentru vătămare corporală. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite