Înecat în piscina unui hotel din Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înecat în piscina unui hotel  din Mamaia
Înecat în piscina unui hotel din Mamaia

Cristian Filip Ciocoiu (19 ani) a murit, miercuri seară, în piscina Hotelului Majestic din Mamaia. „Tânărul era în piscină împreună cu alţi prieteni. I s-a făcut rău şi nu a mai ieşit la suprafaţă“, a declarat Georgeta Paris, directorul stabilimentului.

Prietenii băiatului şi cei din conducerea hotelului au spus că ambulanţa a ajuns destul de târziu. „Salvarea a venit abia după 25 de minute şi fără medic cardiolog, deşi anunţasem că băiatul făcuse stop cardiac“, a mai spus Paris.

„Medicii de pe ambulanţă l-ar fi putut salva! Dacă ambulanţa ajungea mai repede şi dacă aveau cele necesare, atunci Cristi ar mai fi fost printre noi“, a declarat unul dintre prietenii băiatului.

Cei doi medici de pe ambulanţă au încercat să-l resusciteze, însă a fost prea târziu. „Serviciul de Ambulanţă nu are medici cardiologi, ci doar cadre medicale de urgenţă. Autospeciala era dotată cu tot ceea ce este necesar pentru o astfel de intervenţie“, a declarat Vasile Popescu, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa.

Cristian Filip Ciocoiu intrase anul acesta la Universitatea Ovidius, Facultatea de Inginerie Mecanică.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite