Îndrăgostit în oraşul tău - vezi aici lista evenimentelor de Valentine`s Day

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Româncele sunt gata să plătească ieşirile în doi
Româncele sunt gata să plătească ieşirile în doi

MUREŞ. Alex Toth vrea să intre în Cartea Recordurilor cu o integramă gigant, care cuprinde 1.500 de cuvinte şi sintagma „TE iubesc" în 50 de limbi.

MUREŞLucrarea are 1,80 metri înălţime şi 1,22 metri lăţime şi a fost expusă în centrul oraşului ieri. Încă două panouri similare cu integrama iubirii vor fi expuse la Iaşi şi Constanţa.

BRAŞOV. Nunţi de-o zi la „Carnavalul Îndrăgostiţilor". Începând de ieri, timp patru zile, la Complexul „Olimpia" se desfăşoară „Carnavalul Îndrăgostiţilor", petrecere care va combina distracţia românească şi fasching-ul german (sărbătoare carnaval). 36 de căsuţe îi vor aştepta pe îndrăgostiţii de toate vârstele cu specialităţi culinare şi surprize. Vafele olandeze, marţipanul, inimioarele de ciocolată sau migdalele trase în zahăr sunt doar câteva dintre bunătăţile care vor fi vândute la carnaval.

Pentru ca atmosfera să fie completă, nu vor lipsi măştile, iar îndrăgostiţii vor defila pe gheaţă în costume inedite. De Valentine's Day, la Olimpia se vor oficia căsătorii „de-o zi" pentru cuplurile prezente la carnaval. Îndrăgostiţii pot câştiga un weekend romantic, într-o locaţie inedită sau o pereche de verighete, prin tragere la sorţi. „Credem că va fi mare aglomeraţie la Olimpia, în 14 februarie. Distracţia este garantată, iar premiile sunt atrăgătoare", a declarat Anemona Hermeneanu, unul dintre organizatorii evenimentului.

CLUJ. DJ Project şi Cătălin Dezbrăcatu' binedispun îndrăgostiţii clujeni. Iulius Mall are şi el Cupidonul său, iar îndrăgostiţii liceeni au şansa de a câştiga aparate foto, ceasuri pentru el şi ea şi cine pentru cupluri. Mâine, 14 februarie, Cupidon va fi alături de ofiţerul Stării Civile la căsătoriile de o zi, iar seara se va încheia cu un concert DJ Project feat. Giulia, începând cu ora 18.00. Amuzantul moderator Cătălin Dezbrăcatu' îi va binedispune pe toţi cei care vin la Iulius Mall Cluj să celebreze iubirea. Centrul comercial pune la bătaie şi zece escapade romantice pentru cupluri în oraşul iubirii, la Veneţia.

"Proteste" Anti-Valentines. Dacă majoritatea localurilor clujene organizează petreceri în care îndrăgostiţii sunt în prim plan, câteva dintre acestea au ales să „protesteze" împotriva celebrei sărbători, Valentines Day, în vederea atragerii clienţilor. „Dacă te-ai săturat de inimioare, pupici şi de dragostea siropoasă din jur, atunci eşti invitat la Anti Valentines Party, în Janis Pub alături de cel mai "romantic" interpret: Mihai Mărgineanu", anunţă organizatorii. Concertul va avea loc azi, de la ora 21.30.

Cei care vor dori să petreacă azi în Le General, trebuie să ştie că sunt aşteptaţi fără parteneri sau partenere. Atmosfera va fi întreţinută aici de Trupa de Acoperire. Cele mai vehemente mesaje anti-valentines vor fi premiate cu băutură din partea casei, promit organizatorii.

GALAŢI: Faci o declaraţie de dragoste şi te scoţi cu vinul de nuntă! Pe 13 şi 14 februarie, îndrăgostiţii din Galaţi pot participa la concursul „Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste precedată de o cerere în căsătorie" la finalul căreia vor putea câştiga o rochie de mireasă, vinul pentru o nuntă de 100 de persoane şi alte premii surpriză. Premieră la teatru. Duminică seară, premieră la Teatrul Muzical „Nae Leonard", cu comedia „Pierduţi în Dragoste". Spectacolul va dura două ore şi jumătate, iar preţul unui bilet este de 21,2 lei. Cuplurile au reducere de 50 la sută!

BRĂILA: Ziua Îndrăgostiţilor, pe patine. Sfântul Valentin se sărbătoreşte, pentru prima dată, pe gheaţă! Duminică, la Patinoar, în intervalul orar 17.00 - 19.00, intratea va fi gratuită. Vor avea loc concursuri de mâncat prăjituri, de ştafetă, de dans, portocala săltăreaţă, cel mai lung sărut, paharul pe tavă sau patinaj printre jaloane. Câştigătorii vor fi răsplătiţi cu invitaţii la teatru, cutii de bomboane, şampanie, căni în formă de inimă, CD-uri cu muzică de dragoste şi tort.

BUZĂU: Megapetrecere la Chocolate Club, sâmbătă seara de la ora 21.00. Îndrăgostiţii de toate vârstele sunt aşteptaţi să petreacă o seară magică presărată cu tot felul de concursuri. Pentru a câştiga, concurenţii trebuie să demonstreze că iubirea este cel mai frumos sentiment. Distracţia va fi încinsă de Sorin Costache, cel mai apreciat DJ din România - alias DJ Rhino - şi Silvia, fosta membră a trupei ASIA.

Constanţa: Afrodiziace împărțite gratis de Primăria Techirghiol. Locuitorii din orașul Techirghiol primesc un cadou inedit de la primărie: flacoane cu ulei de pește din Norvegia. Uleiul de pește este o donație a unui patron de firmă, ce a dăruit comunității 5.100 de flacoane ce vor fi distribuite în instituții, prin cabinetele medicilor de familie și în centrele rezidențiale.

„Donația a fost făcută de o firmă, Trellis Trade SRL, care şi-a încetat activitatea şi care a rămas cu acest stoc de produs", a declarat primarul Adrian Stan. Locuitorii din Techirghiol aşteaptă cu nerăbdare să intre în posesia produsului. „Eu am probleme cu ochii, cu inima, că la anii mei nu mai are ce să facă la viaţa sexuală. Dar dacă domnul primar îl dă fără bani, atunci îl luăm", a declarat Salim Ibram, un localnic de 63 de ani.

SUCEAVA. Căsătorii pentru o zi la Iulius Mall. Pentru obţinerea certificatului de căsătorie provizoriu, cuplurile trebuie să treacă de mai multe probe: sădovedească că pot îngriji un bebeluş, iar băieţii că-şi pot ţine în braţe iubita şi o pot recunoaşte legaţi la ochi.

BOTOŞANI. Petrecere de Sfântul Valentin în Club Class, cu mult dans, muzică bună şi animatoare. Preţul unui bilet este de 10 lei.

NEAMŢ. Love Karaoke Party în club Tonique. Începând cu ora 22.00, cuplurile îşi pot face declaraţii de dragoste pe versurile celor mai cunoscute hit-uri. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

BACĂU. Concert Mihai Trăistariu la Promenada Mall, iar la Arena Mall cuplurile vor fi întâmpinate cu cadouri şi ceritificate de căsătorie provizorii.

IAŞI. Concert de Valentine's Day cu Opis Band, începând cu ora 20.00 în Dublin Pub. Trupa este formată din 20 de absolvenţi ai Universităţii de Arte „George Enescu" din Iaşi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite