Un nou cutremur de 6,1 grade a lovit Indonezia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un nou cutremur de 6,1 grade a lovit Indonezia
Un nou cutremur de 6,1 grade a lovit Indonezia

Un nou cutremur a zguduit în această dimineaţă Indonezia, anunţă agenţia de presă France Presse. Seismul cu magnitudinea de 6,1 pe scara Richter s-a produs în estul ţării, la circa 3.500 de kilometri distanţă de epicentrul cutremurului de miercuri.

Între timp operaţiunile de salvare continuă în Insula Sumatra. Cel puţin patru sate au fost distruse complet în urma alunecărilor de teren provocate de cutremurul de miercuri, informează realitatea.net.

Potrivit primelor estimări, 644 de oameni au fost îngropaţi de vii. Dacă cifrele se vor dovedi corecte, bilanţul total al seismului va ajunge la aproape 1300 de morţi.

Deşi şansele de a mai găsi pe cineva în viaţă sunt extrem de mici, salvatorii continuă eforturile după ce au auzit zgomote printre ruinele unui hotel. Mulţi dintre supravieţuitorii cutremurului de 7,6 magnitudine dorm în corturi, iar rezervele de apă şi mâncare sunt pe sfârşite.

Autorităţile indoneziene au făcut şi o primă evaluare a pagubelor. Lucrările de reconstrucţie ar putea costa cel puţin 400 de milioane de dolari.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite