UPDATE Trenurile blocate la Caransebeş şi-au reluat circulaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhiva Adevarul
FOTO: Arhiva Adevarul

Trei trenuri au fost blocate la Caransebeş din cauza unui accident.

ORA 08.10 Cele trei trenuri au fost puse în mișcare. Potrivit ISU Semenic, circulația a fost reluată după 30 de minute. "Din informațiile pe care le avem, trenurile pot circula. Se pare că mașina a căzut pe o linie dezafectată", a declarat în urmă cu câteva momente Anca Balint, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

"Din primele cercetări, se pare că autoturismul a plonjat de pe podul amplasat chiar la intrarea în Caransebeș și a aterizat pe calea ferată. O singură persoană a fost rănită ușor", a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin. 

La ora 07.00, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, Anca Balint, a declarat că "echipajele de pompieri sunt la faţa locului. Nu a fost nevoie de descarcerare. Nu sunt victime, se aşteaptă acum un utilaj care să ridice maşina. Nu putem estima când se va relua circulaţia feroviară". Este vorba despre trenurile personal Orşova-Caranşebeş, Timişoara-Bucureşti şi Caransebeş-Reşiţa.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite