Începătorii, mutaţi la marginea Iaşiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursurile de şoferie din Iaşi ar putea să se desfăşoare de luna viitoare doar în zonele periferice ale oraşului. Edilii vor dezbate în următoarea şedinţă a Consiliului Local un proiect de

Cursurile de şoferie din Iaşi ar putea să se desfăşoare de luna viitoare doar în zonele periferice ale oraşului. Edilii vor dezbate în următoarea şedinţă a Consiliului Local un proiect de hotărâre vizând limitarea cursurilor de şoferie strict pe străzile cu cel puţin două benzi pe sensul de mers.

 În plus, maşinile şcolilor de şoferi vor avea interdicţie de circulaţie pe bulevardele din centrul Iaşiului şi pe cele două drumuri naţionale care traversează oraşul. Şi examenul pentru obţinerea permisului de conducere, care are loc în cartierul Copou, pe străzile din jurul stadionului „Emil Alexandrescu”, ar putea fi mutat într-o locaţie de la marginea oraşului, din cauza deselor ambuteiaje provocate de şoferii începători. Patronii şcolilor de şoferi susţin că o astfel de măsură va conduce la scăderea abilităţilor de conducător auto a celor care aspiră la un permis de conducere.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite