Incendiul de la studiourile MediaPro a fost stins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul de la studiourile MediaPro a fost stins
Incendiul de la studiourile MediaPro a fost stins

Şapte autospeciale ale pompierilor militari din Bucureşti şi judeţul Ilfov au fost solicitate să intervină în această seară pentru a stinge un incendiu ce a izbucnit la un depozit de recuzită de la Studiourile MediaPro din Buftea.

UPDATE: Incendiul de la studiourile MediaPro a fost stins, conform Realitatea TV.

Un pompier a fost rănit în timp ce stingea incendiul de la studiourile MediaPro, anunţă Realitatea TV.

Reamintim că pompierii militari din Bucureşti şi din judeţul Ilfov au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit, marţi seară, la un depozit de recuzită al Studiourilor MediaPro din Buftea, au declarat, pentru NewsIn, oficiali ai ISU Ilfov.

Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov, incendiul a fost anunţat în jurul orei 20.20, când deja flăcările întreg depozitul. Iniţial, au fost mobilizate trei autospeciale de la ISU Ilfov, însă amploare incendiului a impus intervenţia a încă patru maşini de la ISU Bucureşti.

La această oră, incendiul este localizat, iar pompierii speră ca în scurt timp să-l stingă. O primă evaluare arată că depozitul, întins pe 1.000 de metri pătraţi, a fost distrus aproape în întregime. La fel, flăcările au mistuit şi recuzita.

O comisie va cerceta locul pentru stabilirea cauzei incendiului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite