Incendiu la vila lui Nicuşor Constantinescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vila Smaranda a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), Nicuşor Constantinescu, a luat foc ieri după-amiază, cel mai probabil, din cauza unei defecţiuni la centrala termică.

Citiţi şi: Parc auto cât un teren de fotbal făcut scrum într-o oră

Pompierii au stins în jumătate de oră flăcările care au cuprins imobilul din strada Mihai Eminescu nr. 13 din Constanţa. Incendiul a afectat parterul şi subsolul vilei cu etaj şi mansardă. La stingerea focului au ajutat şi membrii familiei preşedintelui CJC şi o parte dintre angajaţii Primăriei Constanţa.

Deranjat de jurnalişti, tatăl preşedintelui CJC a „scăpat" din mână furtunul cu apă exact pe cameramanii şi reporterii din zonă pe care i-a stropit pentru a-i goni de lângă imobil.

Acesta nu a fost singurul incident petrecut la stingerea incendiului din strada Mihai Eminescu. Din cauza fumului, unui pompier i s-a făcut rău. Bărbatul a fost dus imediat la ambulanţă, unde i s-a aplicat o mască cu oxigen până când şi-a revenit.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, până în prezent nu a fost făcută o evaluare a pagubelor şi nici nu au fost stabilite cauzele exacte ale incendiului. Pentru stingerea acestuia au fost folosite trei autospeciale ale
pompierilor.

Nu rataţi: VIDEO Flăcări de zeci de metri, la service-ul Autorolla

După stingerea incendiului se vede dezastrul de la Autorolla

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite