Incendiu fatal provocat de o lumânare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 37 de ani, din comuna băcăuană Lespezi, a murit intoxicat cu monoxid de carbon, după ce, în camera în care dormea, a izbucnit un incendiu. Pavel Axinte locuia singur într-o casă

Un bărbat de 37 de ani, din comuna băcăuană Lespezi, a murit intoxicat cu monoxid de carbon, după ce, în camera în care dormea, a izbucnit un incendiu.
Pavel Axinte locuia singur într-o casă fără electricitate. În noaptea de marţi spre miercuri s-a culcat şi a uitat o lumânare aprinsă. Incendiul care a izbucnit a transformat în scrum camera, monoxidul de carbon provocând moartea bărbatului. Pavel Axinte era despărţit de soţie şi nu mai avea decât un frate şi o soră vitregă. Aceasta obişnuia să rămână noaptea, împreună cu soţul ei, la fratele vitreg, însă acest lucru nu s-a întâmplat şi marţi. "Eram plecaţi în altă parte. A luat foc de la lumânare, că noi nu avem curent electric. Ni l-a tăiat pentru că nu era plătit. Vai de capul nostru acum. Nu ştiu ce-o să facem noi, că stăteam aici, aveam un adăpost", se văita, ieri, Angela Arsenie, sora vitregă a victimei. Incendiul a fost observat de vecini, care au spart geamurile. "Atunci a izbucnit focul. A ars mocnit până atunci. Pavel era pe pat, mort deja. Noi am sărit că am zis că poate îl mai salvăm, dar nu am mai avut ce face. Păcat de el, că era un băiat bun, muncitor", a declarat vecina care a încercat să îl salveze. Pompierii băcăuani au stabilit că incendiul a izbucnit de la o lumânare lăsată aprinsă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite