Incendiu la Casa Culturii din Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa Culturii din municipiul Suceava a fost cuprinsă de flăcări, după ce la subsolul clădirii au luat foc mai multe obiecte inflamabile. În plus, din cauza acumulărilor de gaze şi a căldurii

Casa Culturii din municipiul Suceava a fost cuprinsă de flăcări, după ce la subsolul clădirii au luat foc mai multe obiecte inflamabile. În plus, din cauza acumulărilor de gaze şi a căldurii degajate, toate geamurile de pe faţada de est a clădirii dinspre esplanadă - s-au spart în urma unei explozii. Incendiul s-a produs ieri, dis-de-dimineaţă, la puţin timp după ce s-a închis discoteca din acel spaţiu.
şeful ISU Suceava, colonelul Lulcel Lulciuc, spune că, deocamdată, nu se pot spune cu precizie cauzele incendiului de la subsolul clădirii. Patru autospeciale ale pompierilor, echipe de la descarcerare, de la Serviciul de Protecţie Civilă, două echipaje de ambulanţă şi mai multe echipe ale poliţiştilor au venit la faţa locului. Nimeni nu a fost rănit. O echipă formată din specialişti ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi poliţişti criminalişti au demarat o anchetă în urma căreia a rezultat că s-a produs un scurt-ciurcuit la instalaţia electrică.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite