Încă un caz de gripă nouă la liceu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al doilea caz de îmbolnăvire cu virusul gripal A/H1N1 de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul“ din Slobozia a fost confirmat de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

O colegă din clasa a XI-a F a fetei diagnosticate pozitiv miercurea trecută a fost confirmată ca purtătoare a virusului după analiza probelor în laboratorul Institutului Naţional „Cantacuzino“.

Adolescenta are 16 ani şi este din comuna Borcea, judeţul Călăraşi. „Fata nu a vrut să meargă acasă pentru că s-a temut să nu îşi îmbolnăvească fratele în vârstă de un an. A rămas în gazdă, în Slobozia, împreună cu alte două colege, una din clasa a XI-a F şi una de la a XI-a E“, a spus profesorul Paul Frâncu, directorul unităţii de învăţământ. Cele două eleve nu au mai fost primite la şcoală începând de ieri.

Din cauza apariţiei noului caz de gripă, cursurile clasei a XI-a F de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul“, suspendate iniţial pentru şapte zile, se vor relua lunea viitoare. Ministerul Sănătăţii a decis prelungirea cu două zile a termenului stabilit iniţial.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite