Împuşcături ca-n Vestul Sălbatic la Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist din trupele de intervenţie şi un bodyguard au fost împuşcaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club de fiţe din Piteşti, iar agresorul a dispărut fără

Un poliţist din trupele de intervenţie şi un bodyguard au fost împuşcaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club de fiţe din Piteşti, iar agresorul a dispărut fără urmă.

Cei doi bărbaţi au fost răniţi cu gloanţe trase cu un pistol cu bile, în clubul de noapte Mansion Pub, situat chiar în centrul oraşului Piteşti,  în timpul unui scandal care a degenerat într-o bătaie generală. “Problema e că eram la o distracţie, eram la un chef, uite dânsul se însoară peste o săptămână şi am făcut un chef de burlăcie.

S-a întâmplat, ne-am îmbătat, am băut... nu ştiu ce s-a întâmplat, la un moment dat… pac, pac, pac, patru gloanţe”, a povestit poliţiştilor cum s-au derulat faptele unul dintre tinerii petrecăreţi.

“Pistolarul” a dispărut

La ora 03.00, după mai multe pahare de băutură,  Cătălin Mazilu, poliţist în cadrul Departamentului de Intervenţie Rapidă din cadrul IPJ Argeş, a văzut la o masă învecinată o fostă colegă de la Liceul Dinicu Golescu.

Timp de câteva minute, ei şi-au depănat amintiri despre anii de liceu şi despre colegi. Nici nu au terminat bine discuţia că prietenul fetei a tras cu pistolul în poliţist, rănindu-l la frunte. Încercând să-l imobilizeze pe pistolarul nervos, Cătălin Mazilu a mai primit un proiectil în gât.

Bărbatul gelos şi-a luat iubita de mână şi a vrut să plece, însă bodyguardul clubului, Silviu Băniţă, a încercat să-l oprească. Supărat, scandalagiul l-a împuşcat şi pe acesta. La ora 03.30, agresorul şi prietena sa au părăsit barul şi au dispărut.

Victimele au refuzat internarea

Colegii lui Mazilu ne-au spus că poliţistul a dat declaraţii şi a ajutat criminalistul la realizarea portretului-robot al agresorului.

Comisarul Mihai Neagoe, şeful Secţiei 3 de Poliţie din Piteşti, a declarat, ieri, că altercaţia a fost una spontană, “pe fondul unor neînţelegeri sentimentale”. “Am început căutările pentru identificarea celui care a tras. În acest caz se fac verificări pentru infracţiunea de vătămare corporală şi uz de armă letală fără drept”, a mai precizat ofiţerul. 

Medicul Anca Alexandrescu de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş a declarat că tinerii răniţi prezentau plăgi împuşcate. Cătălin Mazilu avea plăgi în regiunea craniană şi occipitală. “Au refuzat investigaţiile medicale, tratamentul şi radiografiile. Niciunul dintre ei nu a rămas internat“, a spus medicul.

Reconstituirea

Până la identificarea celui care a tras, dosarul este cu autor necunoscut (AN). Poliţiştii au luat mai multe declaraţii de la martori, clienţii clubului, şi au făcut mai multe măsurători pentru expertiza balistică. Ei au folosit la reconstituire un pistol asemănător cu cel al agresorului.

Individul căutat are între 30-35 de ani, în jur de 1,75 metri înălţime, părul negru tuns scurt, cu început de chelie la frunte, ochi căprui, constituţie atletică, circa 80-90 kilograme, tenul deschis.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite