Împuşcături şi bătăi cu furci în Olt şi în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a murit în urma unei altercaţii care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică între două familii de rromi, în sectorul 2 al Capitalei. Potrivit poliţiştilor,

Un bărbat a murit în urma unei altercaţii care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică între două familii de rromi, în sectorul 2 al Capitalei.

Potrivit poliţiştilor, scandalul a izbucnit când unul dintre copiii familiei Mărgeanu ar fi stropit câteva persoane după ce a trecut cu scuterul printr-o baltă.

13 persoane s-au adunat pe strada Gimalău şi au început să se ia la bătaie cu furci, răngi, topoare şi un pistol cu bile de cauciuc. Tatăl adolescentului de la care a început cearta a suferit răni grave la cap şi a murit.

Duminică dimineaţă, un alt scandal a izbucnit în localitatea Tufeni, judeţul Olt. Un bărbat a tras mai multe focuri de armă asupra a patru persoane, acestea din urmă ajungând la spital. Totul a pornit de la câteva înjurături pe care mai mulţi tineri le-au adresat către doi cetăţeni care coborâseră dintr-un autoturism Hummer.

Poliţia Olt spune că unul dintre bărbaţii din autoturism a luat din maşină o armă de vânătoare şi a tras un foc în plan vertical, după care alte trei împuşcături au fost îndreptate către baraca în care se aflau tinerii cu care intraseră în conflict.

Tot în acest weekend, o casieră de la o casă de amanet din Galaţi a murit după ce a fost înjunghiată de zece ori de un individ necunoscut. Victima, Mirela Streşină, de 27 de ani, era căsătorită şi aştepta un copil. Poliţia precizează că atacatorul a intrat în casa de amanet prin acoperiş, iar acum se fac cercetări pentru identificarea şi prinderea agresorului. Printre cei audiaţi a fost şi soţul femeii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite