Bucureşti: Împuşcături în Colentina. Un agent de pază a fost rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureşti: Împuşcături în Colentina. Un agent de pază a fost rănit
Bucureşti: Împuşcături în Colentina. Un agent de pază a fost rănit

În această dimineaţă, în cartierul bucureştean Colentina, a avut loc un incident soldat cu focuri de armă. Victima rănită a refuzat spitalizarea. (GALERIE FOTO)

MAI CITIŢI:
Bucureşti: Pistolarii din Colentina au fost discreţi
Bucureşti: Un bărbat a fost înjunghiat în cartierul Pantelimon
Bucureşti: Împuşcături pentru suc şi jucării pe Calea Văcăreşti

UPDATE Un agent al unei firme de pază a fost împuşcat cu un pistol cu bile, după ce s-a certat cu doi indivizi. Incidentul s-a produs în jurul orei 5.00, în faţa unui cazino de pe strada Maior Băcilă, din aproprierea râului Colentina. Din primele cercetări ale poliţiei reiese că oamenii s-au certat din cauza unui loc de parcare din faţa cazinoului. „A fost un conflict spontan care a izbucnit în jurul orei 5.00.

S-au certat pe un loc de parcare
Paznicul cazinoului a avut o dispută cu doi indivizi din cauza unui loc de parcare. Din spusele agentului de pază, unul dintre cei doi bărbaţi a scos o armă cu bile de cauciuc şi a tras patru focuri" a spus Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. El a mai spus că paznicul a fost rănit uşor, dar a refuzat să meargă la spital pentru îngrijiri. 


ALTE CONFLICTE ARMATE ÎN ACEST WEEKEND:
Doi bărbaţi au fost împuşcaţi
Doi bărbaţi din satul Stâlpu, comuna Iepureşti, judeţul Giurgiu, au ajuns la spital după ce fost împuşcaţi cu pistoale cu bile de cauciuc în timpul unui conflict iscat între familiile acestora.
Cele două persoane rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, iar poliţia şi jandarmii se află la faţa locului pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea condiţiilor exacte în care s-a produs atacul.

Înjunghiat de concubină


Un bărbat de 35 de ani din Bucureşti a fost găsit, vineri după-amiază, înjunghiat în faţa Bisericii Capra, situată la intersecţia şos. Pantelimon cu str. Fântânica. Victima a fost transportată la spital, unde a fost internată, aceasta sângerând abundent.
În urma investigaţiilor, au fost identificate persoanele care au participat la agresiune ca fiind C. Georgel, de 27 ani, din judeţul Vaslui, C. Cornel, de 23 ani, din acelaşi judeţ, cunoscut cu antecedente penale, şi R. Dan, de 31 ani, din Bucureşti.
În comunicat se mai arată că asupra lui C. Georgel a fost găsit un cuţit de circa 25 cm lungime.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite