Împuşcat lângă poligonul SPP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lângă poligonul SPP a fost găsit un bărbat împuşcat.

Un bărbat a fost găsit împuşcat, în această după-amiază, la circa un kilometru de poligonul Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP) de la Popeşti Leordeni, în incinta unei societăţi comerciale. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, victima se afla lateral faţă de direcţia de tragere în poligon, ceea ce face improbabilă ideea că glonţul ar fi provenit de la un exerciţiu de tragere.

Bărbatul se numeşte Ionel Rotaru, are 36 de ani şi este din Bucureşti. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov, incidentul a fost anunţat în jurul orei 14 prin Serviciul Unic de Urgenţă 112.

Glonţul este de calibrul 9 milimetri şi este de pistol. Toate instituţiile militare din România, inclusiv SPP, au în dotare pistoale de acest calibru. La SPP, arma de bază este pistolul Jericho, fabricat în Israel, de calibrul 9 milimetri.

Victima incidentului lucra, se pare, pe un şantier din Popeşti-Leordeni. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul "Sfântul Ioan" din Capitală.

SPP a precizat, printr-un comunicat, că incidentul a fost anunţat la serviciul 112 chiar de victima accidentului, iar ulterior SPP a aflat despre acest eveniment de la Poliţie. SPP susţine că poligonul de la Popeşti-Leordeni este omologat conform standardelor internaţionale şi că, în cei 12 ani de când funcţionează, la poligon nu s-a produs nici un accident.

În urma examinării medicale s-a stabilit că bărbatul este în afara oricărui pericol şi a fost externat. El avea o leziune supreficială în zona spatelui.

Vom reveni cu amănunte.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite