Împuşcat în timp ce fugea de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Ciutacu, un tânăr în vârstă de 18 ani, a fost împuşcat în cap de către poliţişti după o urmărire ca în filme. Trei tineri aflaţi în noaptea de miercuri spre joi într-o Dacie avariată au fost somaţi de către poliţişti să oprească maşina. Şoferul nu avea permis de conducere.  

Andrei Ciutacu a fost internat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi cu plagă împuşcată la nivelul capului. Poliţiştii brăileni spun că tânărul a fost lovit de un glonţ ricoşat, tras de unul dintre membrii unei patrule de Poliţie ce urmărea autoturismul în care se afla acesta. Ionuţ Gabriel Lupu (18 ani) a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, motiv pentru care autorităţile au urmărit Dacia aproximativ 15 kilo­metri.

Soferul a mai condus fără permis

„Tânărul a accelerat şi a reuşit să iasă pe Drumul Naţional Galaţi-Brăila. Urmărirea a continuat şi s-au folosit în continuare metodele de somare. În cele din urmă, poliţiştii au tras două focuri de armă în plan vertical. Nici după acest avertisment nu au oprit, aşa că s-a tras în cauciucuri”, a declarat Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Cel care se afla la volan a virat la dreapta, a coborât de pe dig şi a pornit spre Dunăre printr-o lizieră. La un moment dat, maşina nu a mai putut înainta, şoferul a coborât şi a încercat să se ascundă în acea lizieră. El a fost în cele din urmă prins. Şoferul mai are un dosar penal pentru că în vara anului trecut a condus tot fără permis.

Potrivit medicilor gălăţeni, tânărul împuşcat se află în afara oricărui pericol. „Se vede că acesta a avut un noroc teribil”, a declarat medicul Mihai Bucatanschi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite