Albania: Împuşcat din cauza preferinţelor politice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un activist al Partidului Democratic Albanez, aflat la putere, a fost împuşcat mortal vineri dimineaţă în apropiere de Tirana, de către un activist al Partidului Socialist, de opoziţie, cu două săptămâni înainte de alegerile legislative din 28 iunie, a anunţat poliţia, citată de AFP.

Incidentul s-a produs în jurul orei locale 09.00 (10.00, ora României) la Qerret, la 30 de kilometri sud-vest de Tirana, în urma unui conflict survenit în plină stradă între victimă şi agresor. Cei doi începuseră să se certe pe tema simbolurilor politice folosite pe afişe în timpul campaniei electorale, a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Klodian
Branka.

"Skender Balla, simpatizant al Partidului Socialist, a tras mai multe rafale de armă automată în direcţia lui Artan Zeka, în vârstă de 25 de ani, care, grav rănit, a murit după câteva ore la spital", a adăugat purtătorul de cuvânt într-o conferinţă de presă la Tirana.

Poliţia l-a arestat pe agresor, care va fi acuzat de crimă premeditată şi port ilegală de armă, a declarat purtătorul de cuvânt.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite