Îmbulzeală pentru permise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cererile pentru schimbarea carnetelor de şoferi s-au triplat în ultimele două săptămâni. Zvonul că taxa de preschimbare a permiselor creşte de la 50 la 300 de lei a creat avalanşă la ghişee.

Numărul persoanelor care îşi schimbă permisele de conducere la Timişoara s-a triplat în ultimele zile. Şoferii timişeni stau cu orele la rând, la Mall, ca să îşi obţină carnete de şofer noi.

„Am auzit că 100 de euro o să coste permisul de la anul. Stau de trei ore, că sunt mulţi care ştiu acelaşi zvon”, a spus Dorin Bucor, unul dintre oamenii care aşteptau ieri după-amiaza, la coadă. Conducătorii auto au luat cu asalt ghişeele deşi valabilitatea permiselor pe care le deţin nu a expirat.

Însă, de câteva săptămâni a apărut zvonul că începând cu 1 ianuarie 2009 taxa de preschimbare a permisului de conducere creşte de la 50 de lei la aproximativ 300 de lei. „Înainte de 15 noiembrie îşi preschimbau permisele câte 80 de persoane în fiecare zi.

Acum avem zilnic câte 250 de solicitări. Va creşte taxa de anul viitor, dar nu se ştie, încă e doar un zvon”, a spus subcomisarul Dan Jurcă, şeful Serviciului Permise.


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite